+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Naše adrenalinsko poslanstvo

Poleg enkratne narave in čistega zraka Slovenija ponuja vse kar si človek, ki ljubi naravo in aktivnosti v njej, lahko samo zaželi. Slovenija ni samo raj za navadne smrtnike, dobro je namreč poskrbljeno tudi za tiste, katerim po žilah teče malo več adrenalina.

V okviru ponudbe adrenalinski športi vas v Avanturističnem centru Nomad2000 vabimo na naš nori adrenalinski odklop, na rafting, canyoning in hydrospeed, na polet z jadralnim padalom, na  plezanje in potapljanje.

Aktivnosti izvajamo z mobilno enoto, v kateri sta poleg kombija še šofer in vodič. Med večdnevnimi aktivnostmi se po potrebi pripeljemo iz ene lokacije na drugo. Po želji vam organiziramo aktivnosti tudi v tujini.

Zakaj je Slovenija raj za adrenalinske športe?

Slovenci so v svetu znani kot športni fenomen, še posebej, če to omejimo na tako imenovane adrenalinske športe kot so alpinizem, ekstremno smučanje, rafting ali padalstvo.
Naj samo omenimo alpinista Tomaža Humarja, ki je bil po solo vzponu na Dhaulagiri (8,167 m) proglašen za najboljšega alpinista sveta. Tu je še večkratna svetovna prvakinja v padalstvu Irena Avbelj in pa Bobri, nepremagljivi petkratni svetovni prvaki v raftingu.

To je le nekaj posameznikov a znano je, da smo Slovenci adrenalinski narod, ki že stoletja živi skupaj z naravo in se uči od nje. In ne samo to, Slovenci smo tudi gostoljuben narod, ki ljudi sprejema odprtih rok in jim z največjim veseljem razkaže svoje reke, jezera, planine in gozdove.

Zato smo pravi naslov za vse tiste, ki se želite vsaj enkrat v življenju za nekaj dni odmakniti v čisto, neokrnjeno naravo in pri tem uživati v adrenalinskih športih kot so rafting, canyoning, hydrospeed, polet z jadralnim padalom, plezanje ali potapljanje.

Stopite v stik