+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Jadralske avanture predstavljajo jadralski izlet ali počitnice, ki so namenjene aktivni populaciji ljudi, ki se poleg navtike navdušujejo še nad vsem tistim, ki nas tekom jadranja obkroža. Tu je predvsem mišljeno spoznavanje mediteranske flore in faune ter naravnih in kolturnih znamenitosti, ki jih srečujemo na sami plovbi.

Jadralske avanture so torej kombinacija morskega dela poti in samega jadranja ter kopenskega dela poti ter trekingov, izletov in kolesarjenja. Skratka, aktivno jadarnje je sestavljeno tako, da spoznate tiste skrite kotičke, otoke, zalive, vasice in mesta, ki vam običajno ostanejo skrita.
Seveda ne smemo pozabiti na pristno mediteransko kulinariko. To odlikujejo specialitete iz rib, školjk, rakov in hobotnic, divjačine in še marsičesa, ki pod prsti mojstrov kuhinje predstavljaj nepozabne užitke in nenazadnje  zaključi jadranje kot popolno celoto.

Vikend jadralska avantura

Nepozabna 4 - dnevna jadralska avantura, na kateri boste poleg znanja osnovnih tehnik navigacije izvedeli kaj več o morju in vremenu ter seveda tudi kaj novega o sodelavcih in ne nazadnje sami o sebi. In če bo vaš tim na jadrnici deloval usklajeno, se boste domov vrnili s povsem novimi izkušnjami, predvsem pa s polnimi baterijami.

Stopite v stik