+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Jadralske avanture predstavljajo jadralski izlet ali počitnice, ki so namenjene aktivni populaciji ljudi, ki se poleg navtike navdušujejo še nad vsem tistim, ki nas tekom jadranja obkroža. Tu je predvsem mišljeno spoznavanje mediteranske flore in faune ter naravnih in kolturnih znamenitosti, ki jih srečujemo na sami plovbi.

Jadralske avanture so torej kombinacija morskega dela poti in samega jadranja ter kopenskega dela poti ter trekingov, izletov in kolesarjenja. Skratka, aktivno jadarnje je sestavljeno tako, da spoznate tiste skrite kotičke, otoke, zalive, vasice in mesta, ki vam običajno ostanejo skrita.
Seveda ne smemo pozabiti na pristno mediteransko kulinariko. To odlikujejo specialitete iz rib, školjk, rakov in hobotnic, divjačine in še marsičesa, ki pod prsti mojstrov kuhinje predstavljaj nepozabne užitke in nenazadnje  zaključi jadranje kot popolno celoto.

Avantura za bogove

Jadranski otoki - Krk - Goli - Rab

Potepali se bomo z jadrnico med otoki Krk, Goli, Rab in Plavnik, malce pokolesarili, opravili nekaj krajših izletov in malce daljši treking.

Velika Jadralska Avantura

Otok Lošinj - Susak - Unije - Cres - Oruda in Orjune - Ilovik - Premuda - Silba

V sklopu programa jadranje - Velika jadralska avantura - bomo obiskali devet otokov lošinjskega arhipelaga. Poleg tega, da se bomo vse skozi učili in dopolnjevali naše jadralsko znanje, bomo skrivnostne otoke na naši jadralski poti odkrivala še peš in na kolesu. Tako ne bomo spregledali ne naravnih ne kulturnih posebnosti krajev, kjer se bomo potepali.

Stopite v stik