+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Jadralske avanture predstavljajo jadralski izlet ali počitnice, ki so namenjene aktivni populaciji ljudi, ki se poleg navtike navdušujejo še nad vsem tistim, ki nas tekom jadranja obkroža. Tu je predvsem mišljeno spoznavanje mediteranske flore in faune ter naravnih in kolturnih znamenitosti, ki jih srečujemo na sami plovbi.

Jadralske avanture so torej kombinacija morskega dela poti in samega jadranja ter kopenskega dela poti ter trekingov, izletov in kolesarjenja. Skratka, aktivno jadarnje je sestavljeno tako, da spoznate tiste skrite kotičke, otoke, zalive, vasice in mesta, ki vam običajno ostanejo skrita.
Seveda ne smemo pozabiti na pristno mediteransko kulinariko. To odlikujejo specialitete iz rib, školjk, rakov in hobotnic, divjačine in še marsičesa, ki pod prsti mojstrov kuhinje predstavljaj nepozabne užitke in nenazadnje  zaključi jadranje kot popolno celoto.

Vikend jadralski odklop

Šibenik - Žirije - Levernaka - Žut - Kaprije - Šibenik

Nepozaben 3 - dnevni jadralski odklop, na katerem boste poleg znanja osnovnih tehnik navigacije izvedeli kaj več o morju in vremenu ter seveda tudi kaj novega o prijateljih in nenazadnje tudi o sebi. Če bo vaš tim na jadrnici deloval usklajeno, se boste domov vrnili s povsem novimi izkušnjami, predvsem pa s polnimi baterijami.

Podaljšan jadralski vikend

Biograd - Dugi otok - Iž - Žut - Biograd

Podaljšan jadralski vikend, na katerem boste poleg znanja osnovnih tehnik navigacije izvedeli kaj več o morju in vremenu ter seveda tudi kaj novega o prijateljih in nenazadnje tudi o sebi. Pluli bomo med otokih srednjega Jadrana (Dugi otok, Iž, Žut), med trekingi občudovali razglede ter razvajali naše brbonice v lokalnih konobah.

Magični Kornati - Aktivno jadranje - 4 dni

Z vetrom v laseh bomo pluli med magičnimi Kornati, po pristanku osvajali vrhove.Uživali bomo ob sončnih zahodih na morju in po želji  kolesom raziskovali lepote naravnega parka Telaščica.

Magični Kornati - Aktivno jadranje - 5 dni

5 dnevni aktivni oddih na jadrnici. Jadrali bomo med magičnimi Kornati, po pristanu pa osvajali vrhove in kolesarili. Z drugimi jadrnicami se bomo pomerili v jadralski regati ter seveda razvajali brbončice v najboljših restavracijah.

Stopite v stik