+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

V ponudbi Avanturističnega centra Nomadu2000 se izvajajo tandemski poleti z jadralnim padalom v Bohinju in na Krvavcu. V Bohinju lahko poletite z nami iz treh vzletnih mest in sicer z Vogla, iz Vogarja in s Studorja. Tistim, ki jim je pot do Bohinja predolga, pa se nam lahko pridružite na Krvavcu, priljubljenem smučarskem središču na pobočjih Kamniških Alp - ta je iz glavnega mesta Ljubljane oddaljeno okoli 35 km. Na vašo željo pa lahko letite z nami iz poljubne lokacije, saj polete izvajamo preko celega leta po vsej Sloveniji.

Tandemski poleti z jadralnim padalom se opravljajo pod vodstvom izkušenih inštruktorjev jadralnega padalstva, zato predhodne izkušnje niso potrebne.Za tandemski polet poleg športne obleke, potniki potrebujejo še dobre pohodne čevlje, predvsem pa veliko dobre volje. Inštruktor jadralnega padalstva pred vzletom potnika pouči, kaj mora storiti na vzletnem mestu, in kaj na pristanku.

Po dogovoru vam organiziramo prevoz, oglede znamenitosti, kosilo ali večerjo, ki  ju na vašo željo združimo v popoldansko piknik zabavo. V okviru večdnevnega paketa vam priskrbimo namestitev

Tandemski polet Bohinj - Vogar

Polet z Vogarja velja za krajši polet, zaradi izjemne panorame Bohinjsega jezera pa ima ta polet svoj poseben čar. Vogar leži na severni strani Bohinjskega jezera. Višinska razlika od vzleta do pristanka znaša 500 m. Polet traja približno 10 min. Pristanemo ob Bohinjskem jezeru.

Polet v tandemu - Ambrož pod Krvavcem

Ambrož pod Krvavcem slovi po lahkem dostopu in enkratnem razgledu. Višinska razlika med vzletnim mestom in pristankom je 800 m. Dolžina poleta znaša približno 15 min. Pristajalno mesto je v vasici Grad.

Tandemski polet - Krvavec

Ljubljansko najbližje smučarsko središče Krvavec je tudi priljubljena vzletna točka za čudovite tandemske polete z jadralnim padalom. Višinska razlika med startom in pristankom je 1100 m in nam omogoča 20 minut užitkov v letenju. Pristanek je v vasici Grad pod vznožjem Grajskega hriba.

Tandemski polet Bohinj - Studor

Polete s Studorja velja za krajši polet, zaradi izjemne panorame Bohinjsega jezera pa ima ta polet svoj poseben čar. Studor je hrib nad Bohinjskim jezerom. Višinska razlika od vzleta do pristanka znaša 500 m. Polet traja približno 10 min. Pristanemo ob Bohinjskem jezeru.

Polet v tandemu Bohinj - Vogel

Polet z vogla velja za najlepši polet v celi Sloveniji, saj ima gost pogled na celotne Julijske Alpe in najvišji vrh Triglav (2864m). Višinska razlika poleta je 1200 m, zato je tudi dolžina poleta okoli 20 min. Do vzletnega mesta nas popelje enosedežnica na Voglu. Pristanemo ob Bohinjskem jezeru.

Stopite v stik