+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Avanturistični center Nomad2000 vam ponuja popoln adrenalinski izziv: rafting avanturo po Savi Bohinjki, Savi Dolinjki, Soči, Krki ali Kolpi. Z nami vas čaka razburljiv rafting spust, na katerem boste, poleg številnih naravnih lepot tako reke kot pokrajine ob njej, odkrili tudi svoje sposobnosti pri premagovanju bolj ali manj divjih brzic.

Za rafting spust potrebujete le kopalke, brisačo in majico. Vso ostalo opremo priskrbimo mi. S kombijem vas bomo odpeljali na vstopno mesto ter po končanem rafting izletu pripeljali nazaj. Po dogovoru vam organiziramo prevoz, oglede znamenitosti, kosilo ali večerjo, ki  ju na vašo željo združimo v popoldansko piknik zabavo. V okviru večdnevnega paketa vam priskrbimo namestitev.

Družinski rafting - Sava Bohinjka - Bohinj

Spust pričnemo na Bohinjskem jezeru in končamo v kampu Danica, blizu Bohinjske Bistrice. Težavnostna stopnja reke je 1-2, za celotno izvedbo spusta pa potrebujemo tri do štiri ure.

Standardni rafting - Soča - Bovec

Standardni rafting -Soča je dolg 10 km in se izvaja na relaciji Boka - Trnovo. Prvih nekaj kilometrov poteka po dokaj lahkem delu, nato pride na vrsto atraktivnejši del reke, kjer akcije ne bo manjkalo. Za celotno izvedbo spusta potrebujemo tri do štiri ure.

"Ta DOLGA" - Soča - Bovec

Letni čas in vreme odločata o pretoku reke. Visoka gladina vode nam omogoča plovbo po zgornjem delu reke Soče, ki je nekoliko ožji.

Stopite v stik