+386 (0)30 707 870
Mon - Fri
8:00 - 16:00
tel:
+386 (0)30 707 870
opening hours:
Mon - Fri, 8:00 - 16:00

Osnovna receptura naših Team building programov za poletje je, da v vas odkrijemo kanček kolektivnega duha, ga začinimo s tekmovalnostjo, temu primešamo neokrnjeno naravo, malce prvinskega nagona in za piko na "i" dodamo veliko dobre hrane in zabave.

V Nomadu2000 za izvajanje poletnih team building programovza podjetja nismo vezani na točno določeni prostor, ampak jih izvajamo širom Slovenije. Od klasičnih poletnih team building programov se razlikujejo v tem, da motivacije ne vzpodbujajo le skupine, ki med seboj tekmujejo, ampak tudi skupno življenje v naravi in doživljanje le te.
Najpomembnejše pa je, da se ob takšnih in drugačnih družabnih igrah zabavate in sprostite, in tako na najboljši način spoznate sodelavca, ki vas ponavadi pokliče iz podružnice nekaj sto kilometrov stran.

Team building program - Nomadska avantura

Kanu challenge, osnove preživetja v naravi, abseiling, lokostrelstvo

Nekoliko drugačno ter predvsem aktivno, zabavno in varno preživljanje prostega časa. Z Avanturističnim centrom Nomad2000 se podajte na prave nomadske Team building avanture, ki vam jih ponujamo!

Team building igre - Nomadske igre

Nomadske Team building igre so namenjene vsem vam, ki si želite motivacijskega treninga in sproščenega dne sredi neokrnjene narave. Nomadske igre so igre spretnosti, moči in znanja.

Team building vikend

Treking - rafting - nomadske igre - kulinarika iz domače kuhinje

Po napornem delovnem tednu se podajte z nami na Team building vikend. V dveh dneh boste z nami doživeli nepozabni treking, rafting, se sprostili in tekmovali v različnih igrah in si privoščili dobrote slovenske kuhinje.

Kmečke igre

So zabavno-sproščujoče igre, pri katerih ekipe tekmujejo v opravilih, ki so jih kmetje opravljali nekoč, nekateri pa jih opravljajo še danes. So igre spretnosti, moči in znanja.

Urban hunt

Urban Hunt Slovenija – je novost na slovenskem trgu, med tem ko v svetu že dlje časa sodi med popularnejše team building programe. Udeleženci se podajo na lov za kulturnimi ter ostalimi značilnostmi izbranega kraja, ki bi se v drugačnih okoliščinah pogledu navadno izmaknile.

Ultimate Survival

Ultimate Survival je postal Team building , ki je v zadnjem letu zasvojil večino svetovnih korporacij. Ultimate survival je pravi hit v tako imenovanih "reality showih" na programih kot so National Geographic, Discovery Channel in Animal planet.

Adventure race Slovenija

Adventure race Slovenija je hitrostno orientacijsko tekmovanje po vnaprej določeni progi, ki ga izvajamo na atraktivnih lokacijah širom Slovenije. Tekmovalci morajo na različne načine in z raznimi preprekami progo premagati v najkrajšem možnem času

Geocaching Slovenija

Geocaching Slovenija je zabavno pustolovska “high-tech” avantura z uporabo ročnih navigacijskih GPS naprav, ki jo izvajamo na različnih lokacijah po Sloveniji. Udeleženci se razdelijo v skupine in nato dobijo več koordinat, katere morajo s pomočjo napredne tehnologije in uporabnosti GPS-a, peš ali na kolesu, odkriti

Stopite v stik